logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Rituals Winter collectie: Oriental nights


recensie-7985Rituals richtte zich vroeger vooral op de dagelijkse ritueeltjes, in een uitstekende poging om die leuker, aangenamer en gezonder te maken. Van de dagelijkse verzorging of de afwas, je kon er wel iets voor vinden. Inmiddels is hun assortiment flink uitgebreid, waarbij geen plekje in huis overslagen wordt voor een creatieve en heerlijk geurende insteek. Geïnspireerd door de adelijke bedoeïenen lanceert Rituals Cosmetics deze winter de limited collectie Oriental Nights. Deze producten zijn verrijkt met de heerlijke warme geuren van mirre en cacao. Het warme, rijke en sensuele aroma van mirre werkt kalmerend, de romige, zoete geur van cacao geeft een warm gevoel.

De reeks bestaat uit oriental light geurkaars, oriental energy handzeep, oriental dream doucheschuim, oriental heart geurstokjes, oriental night thee, oriental magic geparfumeerde tassen en oriental body crème. Naast de verzorgende producten, waar Rituals ooit mee is begonnen, die je bij deze lijn heel mooi hoe de rest van je huis ook ingezet kan worden voor een fijnere winter. De Oriental Heart fragrance sticks (ca. 24,50 euro) zijn houten stokjes, die je in een chique vormgegeven glazen fles kunt zetten, welke is voorzien van een heerlijk ruikende geur. Door de stokjes wordt de geur beter verspreid door de ruimte waarin je ze zet, en kun je ook regelen hoe intens je de geur wil hebben. Hoe meer stokjes, des te sterker de geur.

recensie-7990Daarnaast zorgt de Oriental Light geurkaars (ca. 18,50) voor wat licht tijdens de donkere winteravonden. Deze donkerbruine kaars verspreid de geur van mirre en kardemom via een stijlvolle manier in huis. Die geur ruik je natuurlijk intens als je de kaars laat branden, maar ook zo ruik je hem al goed. Voor in huis kun je ook een aantal Oriental Magic tassels ophangen, een collectie bestaande uit vijf speciaal ontworpen kwastjes geparfumeerd met een speciale olie die een interieurparfum bevat. Voor de koude avonden is er Oriental Night Tea, een herbal blend met rustgevende kamille en ontspannende lavendel.

Je koop de Oriental Nights producten in de RITUALS winkels, geselecteerde warenhuizen en online via Rituals.com.

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.