logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: REVEAL Men, Calvin Klein


recensie reveal calvin klein-4900Calvin Klein maakt met de geuren REVEAL voor hem en haar een speels en verleidelijk spelletje. Een heerlijke spanning van zoete, zinnenprikkelende geuren. Als eerste ruik je de geur van gekristalliseerde gember. Een heerlijk pittig karakter, dat toch fris en opgewekt ruikt. Ben je daar net door gevangen, dan wordt je opgeslokt door de intense geuren van ruw zout met exotische agavenectar voor een mannelijke sensualiteit. De basis van de geur komt op de huid naar boven met diepe, krachtige geursporen van betoverend vetiver en goudkleurig amber.

Daarmee zorgt de Calvin Klein REVEAL Men voor een spannen spel tussen frisheid en verleiding. Je kunt ‘m dus gewoon dragen als je de opties openhoudt: met deze geur geef je aan dat je openstaat voor alles! Hij is stoer en mannelijk, en tegelijkertijd verleidelijk en zwoel. Deze geur zal zonder twijfel de aandacht trekken van de vrouwen in je omgeving – op een positieve manier.

De geur bestaat uit:

Top: gekristalliseerd gember, mastiekboomextract, perenbrandewijn

Hart: ruw zout signatuur, agave nectar, kiwano

Basis: Haitiaans vetiver, vintage vanilleboon, goudkleurig amber

Flacon en verpakking

Het design van de REVEAL Men Calvin Klein flacon staat voor puurheid, luxe en een verfijnde esthetiek. De gladde, vierkante flacon, die mannelijk sensualiteit oproept, verbindt het gepolijste glas naadloos met een metallic dop. Elke hoek heeft ronde lijnen, koele contrasten en een superieur tactiele kwaliteit. De mysterieuze grijsgroene geur zweeft in een ruimte van gedurfd minimalistisch design. De verpakking is gemaakt van semitransparant Mylar met een satijnen finish. Een metallic rechthoek, als een weerspiegeling van de flacon in de verpakking, siert de voorkant met een glad, eigentijds accent.

De prijze:

eau de toilette spray 100 ml € 77,22
eau de toilette spray 50 ml € 60,55
eau de toilette spray 30 ml € 43,88
hair & body wash 200 ml € 28,33
deodorant stick 75 gr € 29,44

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.