logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Quick Milk


quick milk rietjesHeb je wel eens een magisch rietje in je melk gehad? Dan ben je niet de enige. Maar je weet dan ook nog niet wat je mist! Met een magisch Quick Milk rietje tover je normale, saaie melk (of karnemelk) in een overheerlijk drankje! En je bepaalt zelf in welke smaak. Ga je voor vanille, aardbei, chocolade of toch voor banaan?

En je hoeft er helemaal niets voor te doen. Het zijn niet voor niets magische rietjes, natuurlijk. Steek het rietje gewoon in je glas, laat hem tien tellen staan, en je kunt al gaan drinken. Drink wel niet te snel, want de bolletjes, die in het rietje zitten, moeten hun magie wel kunnen doorgeven aan de melk!

Het rietje is aan beiden kanten dichtgeknepen. Daar tussenin zitten de bolletjes. Je hoeft er niets aan te doen. Knip ze niet open, en het maakt ook niet uit hoe je de rietjes in het glas zet. Doordat de bolletjes in aanraking komen met de melk, smelten ze. Daardoor komt de smaak en kleur in de melk terecht. Maar wel pas in het rietje dus, niet eerder. Zo lijkt het net alsof je een glas normale melk drinkt, terwijl het toch echt een supersmaak heeft.

quick milk in glas melkHet drinken met een Quick Milk rietje vraagt wel wat oefening. Drink je te snel, dan blijven de bolletjes nog in het rietje zitten, en heb je melk gedronken die gewoon naar melk smaakt (en dat is zo 2013!). Drink je te langzaam, dan lossen de bolletjes al in je rietje helemaal op, en heb je een paar slokken supersmaak, waarna je ook weer gewone melk drinkt.

De beste manier? Langzaam aan. Af en toe een slokje, even eten, wat drinken, enzovoort. Zo heb je de meeste smaak. Of je blaast langzaam wat melk uit het rietje in het glas melk, waardoor alle melk al in het glas zijn smaak krijgt.

Quick Milk bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geen conserveermiddelen en is glutenbrood. Je koopt ze per vijf stuks voor 0,99 cent bij onder andere Jumbo Supermarkten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.