logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Qazqa Jolie TL White Solar

De zomer komt er weer aan! Tijd om lang buiten te zitten en lekker te tafelen. Maar vind je het dan ook niet heel vervelend dat je op een gegeven moment naar binnen moet omdat het donker begint te worden? Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om dat vervelende moment langer uit te stellen. Door een lampje op tafel te zetten, bijvoorbeeld. Maar wat? Heb je buiten geen stopcontact? Nou ja. Ook daar is een oplossing voor. Maak gebruik van de kracht van de zon. Met het lampje op zonne-energie van Qazqa bijvoorbeeld, zoals Jolie. Dit lampje koop je bijvoorbeeld bij www.lampenlicht.nl

Zonne-energie

Dit kleine lampje is heel klein en compact. Het bestaat uit een lampje in de kap, een witte steel en een wit voetje. Die drie onderdelen schuif je zo in elkaar en haal je ook zo weer uit elkaar. Opruimen is dus een eitje. De truc zit hem in het tijdig op tafel zetten. Als je het lampje ’s middags in de zon zet, zal het haar accu opladen door de kracht van de zon. Is het donker, of begint het schemerig te worden? Dan zet je de schakelaar om en kun je een paar uur genieten van het licht. De Qazqa Jolie heeft bovendien twee lichtstanden: gewoon ‘aan’, zoals je gewend bent, maar het lampje is ook voorzien van een schemerschakelaar. Zodra het donker begint te worden zal het lampje gaan branden. Een kind kan de was doen.

Binnen of buiten

Is het geen weer om lang aan tafel te zitten buiten? Dan kun je het lampje ook gewoon binnenshuis gebruiken. Wij hebben de Qazqa Jolie lamp op zonne-energie in onze bijkeuken staan. Dankzij een dakraam is het daar altijd licht en laadt het lampje zichzelf op. Treedt de schemer in, dan verlicht het lampje de ruimte. Dat is toch prettiger thuiskomen als je terug komt van het sporten dan in een donkere ruimte!

Informatie

Jolie, Qazqa Klik hier voor de Prijs: 5 euro.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.