logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Pure Straight Crystal bloempotten van Elho


Pure Straight Crystal bloempotten van Elho

Nu de winter pas goed begint door te komen begint ook het leven binnenshuis. En die kan ook wel eens een oppeppertje gebruiken, want zoals het gezegde gaat: verandering van spijs doet eten. En zo’n verandering hoeft helemaal niet veel voeten in de aarde te hebben. Vaak doen accessoires het al prima. Of, als je het iets stoerder en grootser wil aanpakken: grote bloempotten met een mooie plantenpartij. Is ook nog eens goed voor je leefklimaat in huis! Bij de verschillende accessoires zie je de laatste jaren veel geometrische vormen terugkomen. Strak is de trend, maar niet voor iedereen weggelegd. Elho speelt wil in op die trend, maar op een geheel eigen manier, door een strak geometrisch patroon te combineren met een mooi 3D-effect, waardoor de Pure Straight Crystal bloempotten een chique uitstraling krijgen. Daardoor passen ze eigenlijk in ieder interieur, van klassiek tot modern industrieel!

De Elho Pure Straight Crystal bloempottenserie bestaat uit een aantal verschillende modellen, hoog en laag, breder en compact. Daarbij valt het subtiele ontwerp en de mooie verhoudingen van de pot goed op. Het is bovendien goed te weten dat de potten geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Iedere bloempot heeft namelijk de mogelijkheid om drainagegaten te boren, zodat eventueel regenwater uit de pot kan wegstromen. De hoge pot (79 cm hoog) hoef je overigens niet volledig te vullen met zand: bovenin zit een kleine bak, met een inhoud van ongeveer 25 liter. De onderkant van de pot kunt je verzwaren met zand, zodat de bak goed stevig staat. Voor binnen is dat handig, voor buiten een echte must.

Zoals je op onze foto’s ziet zijn de Elho Pure Crystal bloempotten echte eyecatchers, vooral dankzij het kristallenpatroon dat ontstaat door de omlijningen. Dat effect past overigens prima bij planten en bloemen, want ondanks de strakke vormen doen de potten toch heel zacht en organisch aan. Je kunt ze vooralsnog in drie verschillende kleuren kopen, zwart, wit en grijs. De potten zijn verkrijgbaar in drie maten: 36 cm hoog, 48 cm hoog en 79 cm hoog.

Wij combineerden de Pure Crystal met een Pure Cone long: een mooie langwerpige bak, die 33 cm hoog is. Ook deze bloembak kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Een geweldig model om te gebruiken als een natuurlijke divider in je kamer, maar ook een subliem middel om wat groen toe te voegen aan je huis door hem tegen een armleuning van je bank te zetten! Vaak is dat al een loze ruimte in huis, en op deze manier kun je je kamer meteen wat nieuw leven inblazen. De Pure Cone Long is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Pure Crystal, en zijn daarmee een absolute match. Dankzij de wielen onder de bloembak kun je hem eenvoudig verplaatsen.

Meer over pure
• 10 jaar uv bestendig
• Voor indoor en outdoor
• Lichtgewicht
• Vorst bestendig
• Onbreekbaar
• Duurzaam

[Planten_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.