logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Prodent White Now Men tandpasta voor stoere mannen


tube 2Mannen, kom maar uit die sportschool. Echt waar. Het blijkt dat vrouwen helemaal niet zo warm lopen voor een afgetraind lichaam. Of eigenlijk: dat ze niet op je afknappen als je geen afgetraind lichaam hebt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat in de top-5 van afknappers maar liefst drie plekjes zijn voorbehouden aan je mond! Uit je mond stinken, een slecht gebit hebben en gele tanden laten zien zijn de drie grootste afknappers. Daarna komen stinkvoeten en een teveel aan lichaamshaar aan bod. Maar die adem en het aanzien van je tanden, daar is makkelijk wat aan te doen!

Wij gingen aan de slag met Prodent White Now Men. Een stoere zwarte tube, met een glanzend-groene dop. In de koel-aanvoelende tube zit een diepblauwe tandpasta, die dankzij een heel soepele tube makkelijk uit te tube te krijgen is. De tandpasta is heel erg fris en poetst soepel en gemakkelijk. Dankzij een sterke muntgeur heb je een overweldigend frisse smaak in je mond, die letterlijk uren blijft. Mits je geen andere dingen eet of drinkt, uiteraard.

tube 1Maar Prodent White Now Men doet nog meer dan het leveren van een frisse adem. Het zorgt ook voor direct wittere tanden! Daarvoor heeft Prodent een krachtige whitening formule nodig. Want, zo blijkt uit onderzoek, mannen hebben nu eenmaal gelere tanden dan vrouwen. Meer koffie, roken en een andere hormoonhuishouding hebben zo hun effect op de kleur van je tanden. Daardoor zorgt de innovatieve Blue Light Technology voor direct wittere tanden. Al na één keer poetsen is het resultaat te zien, hoewel Prodent ook toegeeft dat het resultaat niet blijvend is: het is een optisch effect. Maar werken doet het zeker. Laat dus maar zien, die stralende lach, en verspreid die frisse adem. Da’s toch beter dan in een zweterige sportschool rondhangen, niet?

Prodent White Now Men
Prijs: 3,99 euro

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.