Recensie: Pom Wonderful fruitsap met granaatappel en mango of bes


POM Wonderful 100% granaatappelsap is al een lange tijd te koop in Nederland. Speciaal voor de zomer komen ze met twee verrassende varianten: Mango en Bosbes. Beide varianten zitten in de kenmerkende 710ml fles, die lijkt te bestaan uit drie op elkaar gestapelde granaatappels. De POM Wonderful all-day-drinks zijn een kleurrijke en smakelijke blend voor het hele gezin , boordevol eerlijk verwenfruit.

De combinaties van gramaatappelsap met mango of bes blijkt een schot in de roos. De basissmaak van Wonderful granaatappels is namelijk wat zoetzuur. Combineer dat met mango, en je hebt een heerlijk zoet drankje, dat ontzettend dorstlessend is. De smaak is lekker zacht zoet, een tikje zuur, met een iets wrange smaak erbij. De variant bestaat uit 54% granaatappelsap en 46% mangosap.

Combineer je granaatappelsap met bosbes, dan heb je een zuurdere variant te pakken. Echt fris dus, maar dat was ook al bekend: de smaak was al langer te koop in een flesje met 236ml. Let wel: gekoeld zijn beide sapjes het lekkerst! Bovendien laten ze zich perfect gebruiken in een smoothie of milkshake. Deze variant bestaat uit 14% bosbes, en 86% granaatappelsap.

Beide sappen drinken lekker weg, kennen geen toegevoegde zoetstoffen, kunstmatige ingrediënten of goedkope vulsappen.

POM Wonderful is anders dan de meeste zogenaamde granaatappelsappen in de supermarkt. POM Wonderful heeft geen extra toegevoegd appel- of druivensap, hetgeen bij andere producten niet direct op het etiket staat, maar wel in de ingrediëntendeclaratie terug te lezen is.

Het assortiment in Nederland van POM Wonderful fruitsappen bestaat nu uit 100% Granaatappelsap (236 ml en 710 ml), Granaatappel en Bosbes (236 ml en 710 ml), Granaatappel en Cranberry (710 ml) en Granaatappel en Mango (710 ml).

POM Wonderful Granaatappel en Mango en Granaatappel en Bosbes zijn verkrijgbaar in flessen van 710 ml voor een adviesprijs van € 3,75 Euro en zijn vanaf april te vinden op de afdeling gekoelde vruchtensappen. Voor meer informatie zie:www.pomwonderful.nl of like ze op www.facebook.com/PomwonderfulNL

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s