logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Poepie Knor, Jumbo


poepie knor

Kinderen zullen smullen van het spel Poepie Knor. Waarom? Het is een lekker vies spel, zoals varkens nu eenmaal zijn. Ze stinken, poepen, laten schieten, rollen door de modder… tja, die beesten zijn nu eenmaal niet de meest frisse dieren op aarde. We kunnen d’r ook niets meer van maken!

Je kunt het spel spelen met vier kinderen tegelijk. De regels zijn super simpel. Op het midden van het speelbord staat een varken. Poepie Knor. Om beurten geven de kinderen het varken een zwieper. Stopt het varken, dan maakt-ie een geluidje: hij gaat knorren, toeteren, fluiten en natuurlijk ook een scheetje laten. Bij ieder geluid hoort een opdracht. Bij een knor pak je een kaartje, bij een scheetje lever je weer een kaartje in. Hoor je een toeter, dan sla je zo snel mogelijk op de rug van het varken.

Het spel is erg leuk voor kinderen. Het is en blijft een kwestie van geluk, hoewel je bij het drukken op de rug snel genoeg moet zijn om de anderen voor te zijn. Ideaal dus voor jongere kinderen. Vanaf drie jaar moeten de regels te volgen zijn, en zullen de scheetjes onbedaarlijke lachbuien veroorzaken. Succes verzekerd met Poepie Knor!

Poepie Knor, Jumbo
Prijs: 24,95 euro. 2011. Leeftijd: vanaf 3 jaar.
Aantal spelers: 2-4. Speltijd: ongeveer 15 minuten

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.