logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Pillow Pets, Spin Master


Pillow Pets aap

Zaterdag, 19 mei, was er een heel bijzondere gebeurtenis in dierenpark Amersfoort. In deze mooie en sfeervolle dierentuin werden namelijk nieuwe dieren in Nederland binnengelaten. Dieren, waar alle kinderen met veel plezier mee zullen spelen en knuffelen. 19 mei was namelijk de dag dat de Pillow Pets in Nederland arriveerden. Pillow Petszijn knuffeldieren, die je met een snelle handeling kunt omvormen tot een kussen. Ze zijn al langer te koop in Amerika en Australië, maar nu dan ook eindelijk in ons land verkrijgbaar.

Wat opvalt aan deze dieren, is het bijzonder zachte huidje. Het voelt letterlijk fluweelzachte, en nodigt zeker uit tot veelvuldig knuffelen. En dat zal ook zeker meegedaan worden. Dat bleek ook wel bij ons bezoekje aan het dierenpark, waar meerdere blogsites aanwezig mochten zijn. Met kinderen, uiteraard! Alle kinderen, jongen of meisje, jong of oud, was onvoorwaardelijk aangetrokken door het lieflijke karakter van de 12 verschillende dieren.

Natuurlijk zijn er verschillende dieren en hebben jongens en meisjes voorkeuren voor bepaalde dieren. Zo zag je weinig jongens met de roze-paarse eenhoorn lopen, maar eerder met de aap en de panda. Maar natuurlijk zijn de meeste dieren zowel voor jongens als voor meisjes geschikt, zoals een aap een hond, pinguïn, een bij, of een varken. De Pillow Pets kenmerken zich met een speciaal label aan een van de achterpoten, en aan een speciaal kaartje aan het oor, waarop je kunt lezen dat het om een origineel dier gaat.

En dat is wel belangrijk, want fabrikant Spin Master (bekend van onder andere Bakugan, Zoobles en Tech Deck) staat garant voor super veel knuffel plezier, en claimt zelfs dat het knuffelbeest moeiteloos in de wasmachine te stoppen is. En dat is natuurlijk wel zo fris, zeker als je kind het knuffelbeest ook in bed gebruikt als knuffel. Het dier zou na een wasbeurt nog in eenzelfde vorm tevoorschijn komen, en ook de stof zou niets inleveren qua zachtheid. Wat ons betreft is het al een groot succes: onze beide kinderen gaan niet zonder hun Pillow Pet naar bed, en terecht: iets zachters zul je niet snel tegenkomen!

Pillow Pets, Spin Master
Prijs: 19,95 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.