logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Pickwick Fruit Fusion, revolutionaire thee


De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel theesoorten op de markt gebracht. Daaronder bevinden zich heel veel fruit-theesoorten, op basis van zwarte thee met stukjes fruit. Daardoor heb je dus eigenlijk ‘gewone’ thee, maar dan met een bijsmaakje. En daar moet je van houden. Tijd voor verandering, zo vond Pickwick: Fruit Fusion! Zal ik meteen het geheim verklappen? Er zit geen zwarte thee meer in! De Fruit Fusion thee bevat dus geen cafeïne, maar wél heel veel fruit. Vooralsnog is de thee verkrijgbaar in drie varianten: Ananas&citroen, Zwarte bes&kers en Framboos&aardbei.

Spannende combinatie
De eerste thee met een ‘smaakje’ die Pickwick in Nederland introduceerde stamt uit 1972. Het was de citroenthee. Een logische keuze: onze Britse vrienden vullen hun thee al decennia lang aan met een kneepje citroensap. Ook vandaag de dag is citroen nog steeds enorm geliefd. In de nieuwe generatie van Fruit Fusion is gekozen voor een combinatie met fris-zoete ananas. Pickwick Fruit Fusion Ananas & Citroen bevat echte stukjes ananas en citroen en deze twee diverse vruchten zorgen samen voor een spannende en frisse combinatie. Let wel: de kleur van de thee is een stuk lichter dan gewone thee. Niet schrikken dus. Laat in ieder geval je neus alvast genieten van het heerlijke aroma, die komt je echt tegemoet.

Heerlijke intense smaak
Hoewel citroenthee erg populair is, kan het altijd meer. Zo is de bosvruchtenthee van Pickwick is al jaren de meest favoriete variant binnen de fruitrange. De belangrijkste smaakmakers onder de bosvruchten vormen daarom de basis voor Pickwick Fruit Fusion Zwarte bes & Kers. Deze variant bevat echte stukjes zwarte bes en kers en geven deze blend een heerlijke intense smaak. De kleur is zachtrose, de geur lekker fris.

Milde zoete infusie
Onze absolute favoriet echter is de fruitigste Pickwick ooit. In de Fruit Fusion variant Aardbei & Framboos proef en ruik je de echte zoete geuren van aardbeien en frambozen. Om de thee een gedegen basis te geven gebruikt deze thee een cafeïnevrije groene rooibos als basis. Hierdoor krijgt deze infusie een frisse rode kleur en een milde zoete smaak. Heel erg lekker, echt genieten van een lekker kopje fruitthee!

Verkrijgbaarheid
De drie Pickwick Fruit Fusion infusies zijn vanaf begin juni te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten. Pickwick Fruit Fusion heeft een consumentenadviesprijs van € 1,69 en is 100% natuurlijk. Meer informatie over Pickwick is te vinden op www.pickwick.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.