logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Philips Senseo Whiteboard HD8717/12

 

senseo whiteboard

Bij ons in huis maakt onze Senseo overuren. Of beter gezegd: als we koffie drinken, komt hij uit een Senseo apparaat. Dsenseo whiteboardankzij de vele soorten pads (15 verschillende soorten, in totaal) kun je zo een kopje zetten die helemaal aansluit op jouw eigen smaak: een zachte variant voor mijzelf (uiteraard inclusief het welbekende cremalaagje), een pittige cappuccino voor Dennis. De Philips Senseo Whiteboard brengt een extra dimensie aan onze koffie-ervaring. Of beter: aan het apparaat zelf, want er veranderd niets aan de koffie zelf. De buitenkant van de Philips Senseo Whiteboard HD8717 is spierwit, en geschikt om te beschrijven met een whiteboardstift. Daardoor kun je ‘m dus beschrijven met de meegeleverde stiften. Nu kunnen we boodschappen achterlaten voor elkaar, zonder te werken met allerlei briefjes, of belangrijke dingen even opschrijven. Maar let wel: het is even oefenen, want als de Senseo koffiezetter op het aanrecht staat is de hoek waarin je moet schrijven niet erg handig om in te schrijven. Sterker nog: de eerste keer ben ik echt even door de knieën gegaan!

Handig

De Senseo zelf is natuurlijk helemaal handig, zoals je gewend was. In strak wit, dus hij staat altijd perfect, in ieder huis. Je kunt er één of twee kopjes tegelijk mee zetten, in 30 of juist 60 seconde. Handig is ook dat het apparaat zichzelf uitschakelt, als je ‘m per ongeluk vergeet uit te schakelen. In stand-by gebruikt de Senseo slechts 0,26 Watt. Na 30 minuten staat hij helemaal uit. Uiteraard heeft het apparaat een afgiftestop, een indicatie voor als het waterreservoir leeg is. De belangrijkste elementen die je regelmatig moet schoonmaken kunnen gelukkig gewoon in de vaatwasser.

Philips Senseo Whiteboard HD8717/12
Prijs: 69,95 euro

Dit product is exclusief verkrijgbaar op www.philips.nl en bij BOL.com


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.