logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Perfume your bin, Brabantia

Brabantia perfume your bin

Heb jij dat ook wel eens? Dat je – hoewel je het afval netjes scheidt – soms toch last hebt van nare luchtjes uit je prullenbak? Gelukkig, dan ben ik niet de enige! Het is ook niet zo vreemd natuurlijk, want in veel dingen die je weggooit zit toch nog iets van etensresten. Denk alleen al aan dat lege pak pudding, of een conservenblik! Brabantia heeft een handige oplossing voor dit probleem: Perfume your bin.

Het systeem bestaat uit een plastic houder, die je met dubbelzijdige tape onder op je deksel plakt. In die houder stop je vervolgens een geurcassette, die 4-6 weken meegaat. En je hebt meteen een oplossing in handen om onplezierige geurtjes in je pedaalammer te verbergen! De Perfume Your Bin-serie bestaat vooralsnog uit drie producten: de startersset, waairn je één geurmodule krijgt, en twee verschillende navulverpakkingen. Daarin zitten drie geurcassettes, in dennengeur of in een bloemenvariant. Het vullen en verwijderen van de navullingen gaat heel eenvoudig. Je klikt de houder open, en je haalt de lege geurcassette weg. Stop er een nieuwe in (wel eerst even het folietje weghalen!) en je kunt er weer 4-6 weken tegen. Een kind kan de was doen!

Brabantia-perfume-your-bin-starter-set-black-482045_4.1379086380

Het knappe van dit systeem zit hem in de navullingen. De geurvloeistof zit in een aluminium bakje, waarop aan één kant een speciaal membraan zit. Deze laat de vloeistof niet ontsnappen, maar laat de geur wel vrij. Hoewel het een beetje eng is om de folie van de navulling te verwijderen (ik dacht in eerste instantie echt dat de vloeistof er zo uit zou lopen) blijkt dat helemaal geen probleem. Een ideale oplossing voor het tegengaan van vervelende geurtjes uit je prullenbak!

Perfume your bin, Brabantia
Prijs: 4,95 euro (startersset) en 3,95 euro (navullingen)


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.