Recensie: Patchouli, Kneipp


Kneipp patchoulliEen welverdiend ontspannend en verfrissend bad is soms echt noodzakekelijk. Met de nieuwe Patchouli-lijn van Kneipp wordt dat nog fijner en makkelijker! Want na een douche, bad of massage met de nieuwe producten van Kneipp kun je de hele wereld weer aan! De patchouli heeft een lekkere zoete, warme en kruidige geur. Daardoor krijg je een heerlijke energie-boost, samen met een verwarmend en rustgevend gevoel van binnen.

De natuurlijk verzorgende oliën in deze nieuwe Kneipp producten maken je huid zacht en soepel en zijn ook heerlijk voor een gevoelige huid. Zoals altijd bevatten Kneipp-producten geen conserveringsmiddelen en zijn ze vrij van minerale oliën, wat de nieuwe lijn nog aantrekkelijker maakt om een momentje rust in te bouwen. Ideaal om cadeau te doen… of om jezelf te verwennen natuurlijk. 

Kneipp patchouli is vanaf nu te koop bij diverse drogisten
De adviesprijzen zijn:

– Douche (200 ml): 4,99 euro
– Massageolie (100 ml): 7,99 euro
– Badolie (100 ml): 8,99 euro

Patchouli, het beste van twee werelden
Kneipp patchouli brengt het beste uit twee werelden samen, namelijk rust en energie. De zachte geur van patchouli werkt rustgevend. ’s Avonds brengt de warme geur van patchouli je in een rustige diepe slaap en zorgt het voor een onbezorgd en ontspannen gevoel. Tegelijkertijd zorgt de stimulerende werking van patchouli voor een gevoel van ongeremdheid en kan het passionele gevoelens aanwakkeren. 

Geurtrend
Patchouli wordt momenteel genoemd als de nieuwste internationale geurtrend door zijn typische geur dat warm met zacht en zoet met kruidig mixt. Patchouli is een geur die veel mensen prettig vinden. Ideaal dus om cadeau te doen… of om jezelf ermee te verwennen natuurlijk!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.