logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Papa Wapper wordt een held! Marianne Busser en Ron Schroder

9789044345131 papa wapper wordt een held

Het geweldige team Marianne Busser en Ron Schroder is weer helemaal op dreef met het geweldige voorleesboek Papa Wapper wordt een held! Daarin spelen Papa wapper en zijn dochter, spruitje, de hoofdrollen. Ze reizen rond in hun bijzondere brandweerwagen, en beleven de meest bizarre avonturen.

Zo komen ze regelmatig de vervelende agent Bonnemans tegen, die voor alles wat hem dwars zit ontzettend hoge bekeuringen uitdeelt. Maar ze komen ook een heleboel mensen tegen die hun hulp kunnen gebruiken. En die geven ze maar wat graag! Zo beginnen zvoor ze het te weten een fitnessclub, treden ze op als herriemuzikanten en repareren ze een jammachine. Ze komen zelfs met een oplossing als agent Bonnemans vind dat de machine te veel herrie maakt!

Maar er gebeurt nog veel meer in het grappige prentenboek.De avonturen van papa Wapper kenmerken zich vooral door de enorme vaart in de verhalen en de vele snelle grapjes die er in voorkomen. Geweldig voor kinderen om die grapjes te ontdekken – daardoor kunnen kinderen de verhalen keer op keer horen en er nieuwe grapjes in ontdekken. Een topper, waar jong en oud van zullen smullen.

Papa Wapper wordt een held! Marianne Busser en Ron Schroder
The House of Books, september 2014, 48 pagina’s, hardcover.
Prijs: 14,95 euro. Leeftijd: vanaf 6 jaar. ISBN: 9789044345131


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.