logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Oriflame Tender Care Gift Box


Oriflame Tender Care Gift BoxTender Care Protecting Balm staat al jaren bij ons op de badkamer, in de keukenlade en heb ik altijd in mijn handtas zitten. Het verbaasde me ook helemaal niets dat het op nummer één van de best verkochte producten van Oriflame staat. Het wordt ook wel het ‘wonderpotje´ genoemd, omdat het een effectief herstellende en beschermende werking met multifunctionele toepassingen voor de huid heeft. En zo kennen wij het hier allemaal: onze kinderen, mijn man en ook ikzelf natuurlijk. Een schaafwondje, een schrale huid, een geïrriteerde huid: het wonderpotje lost alles op.

Oriflame Tender Care helpt dan ook uitstekend bij een droge huid en herstelt haar zachtheid en souplesse. De speciale samenstelling op basis van bijenwas, lanoline en vitamine E is o.a. geschikt als huidcrème en balsem tegen een geïrriteerde of licht beschadigde huid, maar ook als rijk verzorgende lipbalsem, bij droge plekjes op het gezicht, voor soepele nagels en nagelriemen. Naast de traditionele formule in het kleine roze potje is er speciaal voor de Kerst van 2014 de limited edition Gift Box met daarin 4 soorten Tender Care, te weten Vanille, Kokos, Karamel en Kers. Ze ruiken heerlijk naar deze producten, en vooral als je ze als lippenbalsem gebruikt is dat extra smaakje natuurlijk meer dan welkom! De vier potjes van 15 ml zijn verpakt in een geweldig sierlijk opbergdoosje. Een geschenk voor ieder die je dierbaar is! Meer informatie: www.oriflame.nl

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.