logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Oriflame Giordani Man Notte Eau de Toilette


Oriflame GG Men Notte’s Avonds willen mannen anders ruiken dan overdag. Overdag moet het actief, krachtig en verkwikkend zijn. ’s avonds hebben mannen (en geef toe: ook vrouwen) het liever een stukje rustiger, relaxter… zwoeler! De Oriflame Giordani Man Notte is een eau de toilette die meteen doet denken aan de geur van een stijlvolle Italiaanse man. De geur is krachtig en vol, maar zeker niet overheersend of overdadig aanwezig.

Deze eau de toilette werd ontwikkeld door Nathalie Lorson (een parfumeur bij Firmenich die onder andere Bvlgari pour Femme ontwikkelde). In de topnoot van de Oriflame Giordani Man Notte vind je een cocktail van Italiaanse citrusvruchten, cipres en zwarte peper uit Madagaskar. Het hart is kruidig en aromatisch dankzij geurnoten van zwarte koffiebonen, kruidnagel en pruim. De basis is warm en mannelijk door een combinatie van zwarte vetiver, leer en patchoeli. Giordani Man Notte is een charismatische geur die Italiaanse mannelijkheid uitstraalt tot in de puntjes! De Giordani Man Notte is verpakt in een stoere vierkante glazen fles, waarvan één hoek is afgevlakt. Daar vind je een grote zilverkleurige G, die zowel op de fles als op de dop doorloopt. Een geur om meteen verliefd op te worden.

Oriflame Giordani Man Notte
Prijs: 40 euro voor 75 ml

Meer info: www.oriflame.nl

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.