logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Oriflame mannengeuren Eclat Homme, Ascendant Aqua en Citrus Tonic

Een te sterk overheersend en zwaar parfum is een absolute ‘no go’. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Je kent vast wel zo’n persoon die je van mijlenver al ruikt, en nog een kwartier nadat hij voorbij is gelopen… dat wil jij anderen toch niet aandoen? Deze geuren van Oriflame zijn subtiel en mannelijk: een perfecte keuze! 

review-4280Oriflame Ascendant Aqua Eau de Toilette voor Heren

Oriflame heeft de sterkte van pure elementale kracht en vitaliteit gegoten in de nieuwste zomergeur voor hem: Ascendant Aqua! Deze nieuwe, aquatische Eau de Toilette belichaamt de oerkracht van de oceaan. De geur werd ontwikkeld voor de sportieve, zelfverzekerde man. In de topnoot tintelfrisse grapefruit, zeeschuim en komkommer. In het hart petitgrain, gemengde houtsoorten en ambergris. De basis is mannelijk en krachtig dankzij blauwe olibanum, vetiver en eikenmos.

review-4295Men’s Collection Citrus Tonic Eau de Toilette

Begroet elke dag met zelfvertrouwen en frisheid. Citrus Tonic Eau de Toilette benadrukt het levendige kenmerk van booghout – een energieke geur die opent met een onvergetelijke citruslift en perfect het gevoel uitdrukt van een man die in zijn element is. 75  ml.

review-4293Eclat Homme

Deze geur is een interpretatie van de hedendaagse man – hij overstijgt de tijd en creëert de perfecte balans tussen klassiek en modern. De karakteristieke noot van stralende musk biedt een elegante mannelijke allure – de essentie van Franse luxe. 75  ml.

 

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.