logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: ORAL B Stages elektrische tandenborstel

Uw kinderen zullen dol zijn op de pret met de Oral-B Stages elektrische tandenborstel, en u zult genieten van de resultaten. Het is een geavanceerde kindertandenborstel welke is ontworpen voor kinderen van 5-7 jaar, met het voordeel van batterijvoeding.

Je kind is toe aan een nieuwe tandenborstel. Zo hoort dat, na een maand of drie. Van je tandarts weet je dat elektrisch tanden poetsen beter is voor je tanden. Maar is je kind er wel aan toe? Hoe zal die er op reageren, zo’n groot gevaarte in zijn handen en in zijn mond? Dat is altijd de vraag. Ik ging die uitdaging aan met mijn (bijna) 5-jarige zoon. Hij had ons natuurlijk al gezien met onze tandenborstels, hij kende het geluid en de manier waarop je moet poetsen. De stap om zelf ook met een elektrische tandenborstel aan de weer te gaan is dan ook iets kleiner dan wanneer een kind helemaal onbekend is. De manier van poetsen is echter wel anders: hier doet de borstel het werk, en hoef je eigenlijk alleen maar te zorgen dat de borstel alle tanden en tandvlakken raakt. Dat is dus een hele omschakeling: de eerste weken was hij dan ook nog enthousiast aan het borstelen, iets waar het opzetborsteltje niet tegen opgewassen bleek: het leek wel een hip stekelvarken… Zijn nieuwe borsteltje (na een maand, die anderer zag er echt niet meer betrouwbaar uit) zit er echter nog steeds prima uit. Toegegeven, hij heeft wel de neiging om nog wat te borstelen, en hij drukt nog best hard op zijn borstel, maar hij houdt het netjes twee minuten uit (1 minuut zelf, 1 minuut napoetsen door mij of mijn vrouw) en is natuurlijk apentrots dat hij inmiddels een echte grote-mensen tandenborstel heeft, ook al is die van hem stoerder gekleurd en heeft hij een Cars-motief opzetborsteltje. Je kunt trouwens de lader van je eigen tandenborstel gebruiken, dat scheelt weer een apparaat in de badkamer!

Stages Elektrische tandenborstel, Oral-B
Prijs: ca. 40 euro

Meer informatie vind je op: Oral-B Website

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.