logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Openhartig Speed Dating, Moodzz

De handzame kaartspellen van de serie Openhartig zijn geweldig. Het zijn compacte doosjes met kaarten, waarop leuke, uitdagende en interessante vragen staan vermeld. Ontwikkelaar en uitgever Moodzz zit natuurlijk niet stil, en is in deze zwoele lentemaanden gekomen met een superleuke en spontane versie voor speeddating!

Het eerste dat opvalt is het kleinere formaat van het doosje. Leuk, want zo kun je het altijd bij je dragen. In het doosje zitten 50 kaarten, waarmee je de persoon tegenover je het hemd van het lijf kunt vragen. De antwoorden kunnen kort en bondig zijn, of juist heel uitgebreid. Natuurlijk kun je nog wat doorvragen, maar het hoeft niet. Je kunt zelfs een soort snelheidsquiz van maken, zodat je van alles een beetje te weten komt. trek om de beurt een kaart, en je hebt al direct een leuk en vrolijk gesprek.

Maar je kunt er ook wat meer tijd voor nemen: een gesprek beginnen en op gang houden kan soms knap lastig zijn, zeker als je uit het niets tegenover elkaar wordt gezet. Het kaartsetje is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vragen als: ‘Maak deze zin af: ik kan echt niet zonder…’, ‘Rozenblaadjes en kaarsjes of handboeien en een zweepje’, ‘Pizza met…’ en ‘vertel je grootste blunder’ zorgen gegarandeerd voor een leuk en geanimeerd gesprek!

Openhartig Speed Dating, Moodzz
Prijs: 8,99 euro. maart 2012.
Aantal spelers: 2 of meer.

Voor meer informatie en andere romantische verrassingen kijk je op www.moodzz.eu of bestel de kaarten direct op BOL.com

/boek

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.