logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Openhartig, Moodzz


Meer dan 100 afwisselende, uitdagende en verrassende vragen en opdrachten dagen jou en je medespelers uit openhartig te zijn over de meest uiteenlopende onderwerpen. Om de beurt trek je een vraag als: ‘Met wie zou je wel eens een weekje van leven willen ruilen?’ of ‘Welke kans zou je nog wel eens opnieuw voorbij willen laten komen, omdat je hem de eerste keer gemist hebt?’

Deze en vele andere vragen zullen zorgen voor hilarische situaties, openhartige discussies, inzichten in het verleden, wensen en de toekomstdromen van de ander en jezelf. Het geeft stof tot nadenken, stof tot lachen, stof tot praten. Genoeg onderwerpen voor een flinke avond plezier, sterker nog: iedere keer dat je het speelt zal weer anders zijn! Met dit spel zul je je iedere keer verrast zijn over je familie, vrienden, je partner, maar wellicht ook over jezelf. Het spel is geschikt voor twee of meer spelers en je hoeft elkaar niet eens erg goed te kennen. Sterker nog, je hoeft elkaar niet eens te kennen. Neem eens de ultieme uitdaging aan op een lange reis, en neem het spel mee de trein in! Je zult verbaasd staan over de verhalen die je te horen zult krijgen, de openbaringen die zich voor je ontvouwen en de verhelderende momenten die je met je nieuwe medespelers zult beleven. Desondanks is dat natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Laat je meevoeren door de vragen, de verhalen van je medespelers en wees ook bereid openhartig te zijn over de antwoorden die je zelf geeft. Je zult zien: een stukje van je ziel tonen zal zeker beloond worden door eerlijke en openhartige reacties van je medespelers.

Openhartig, Moodzz
Prijs: 9,95 euro. Leeftijd: vanaf 16 jaar.
Aantal spelers: minimaal 2. Speltijd: bepaal je zelf.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.