Recensie: Opblaasbare iPadcube voor kinderen


ipadcube

Wil jij je kinderen al kennis laten maken met je iPad? Dat kan ik me goed voorstellen! Het is namelijk niet alleen een bijzonder handig apparaat voor volwassenen: het is zelfs zo intuïtief, dat kinderen er al op jonge leeftijd mee aan de slag kunnen. Maar: waarschijnlijk ben je net als ik niet zo happig om het apparaat af te geven aan je telg. Oké, hij is stevig en solide, maar het glazen oppervlak is wel erg kwetsbaar! Een keertje verkeerd vallen, en je kunt het vergeten.

De iPadcube kan een oplossing zijn. Het is een kleurrijke, opblaasbare kubus, waar je de iPad in kunt schuiven. Die ligt dan in een soort grote zwemband, verzonken in een luchtig kussentje. Daar gebeurt niets meer mee. Nadeeltje is wel dat de iPadhoes, waar je het apparaat inschuift, enkel vastgemaakt wordt met klittenband. Ze kunnen het er dus vrij makkelijk uithalen. Aan de onderkant van de kubus zit een contragewicht voor de iPad. Die heft het gewicht op, maar biedt geen echt zwaartepunt.

Maar dat is niet alles: de iPadhouder wordt ondersteund door een hele stellage, een kubus dus. Het heet niet voor niets een iPadcube! Deze kun je opblazen met het meegeleverde voetpompje, zodat je hem ofwel rechtop kunt zetten, maar ook kunt neerleggen. Zo heb je een soort instant televisie. Voor heel kleine kinderen is de kubus echter wat minder geschikt: de poten van de kubus bestaan uit luchtkussentjes. Leunt je kind op de iPad, kunnen de pootjes invouwen, en ligt-ie samen met iPad en al op de grond. Voor iets oudere kinderen is het echter een prima oplossing, hoewel de kleuren dan wel iets subtieler hadden gemogen naar onze smaak.

Opblaasbare kubus voor iPad, iPadcube
Prijs: 39,95 euro

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.