Recensie: Op zoek naar Mimi: bij Mimi thuis, Katherine Lodge

op zoek naar mimi

Zoekboeken zijn altijd ontzettend leuk. Het muisje Mimi weet dat als geen ander, en verstopt zich telkens tussen haar muizenvriendjes en muizenfamilie. Een korte tekst op iedere pagina verklapt een beetje waar Mimi zich verstopt, maar het blijft een enorme zoektocht, tussen al die vrolijke muisjes!

Dit 26-pagina’s tellende boek is ontzettend leuk om samen met kinderen door te nemen. Een ouder kind of volwassene is wel nodig, om de teksten te kunnen lezen. hierin staat een omschrijving van wat Mimi aan het doen is, en met wie. Zo is op de ene prent Mimi aan het bakken met oma, op een andere maakt ze muziek met opa. En natuurlijk nog veel meer!

De pagina’s staan echter boordevol met actieve en vrolijke muizen. het is dan ook een hele klus om Mimi ertussen te ontwaren. Een leuke speurtocht voor kleine speurneuzen!

Op zoek naar Mimi, Katherine Lodge
Baeckens Books, maart 2012, 48 pagina’s, hardcover.
Prijs: 19,95 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789052474571

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.