logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Olli wordt later…

Kinderen dromen graag over later. Dat is ook helemaal niet zo raar, want al die grote mensen om hen heen toen natuurlijk de meest betoverende dingen! Ook op televisie worden ze al van jongs af aan geconfronteerd met bijzondere en heldhaftige toekomstbeelden. En laten we eerlijk zijn: als je jong bent staat de wereld nog voor je open en kun je werkelijk alle kanten op. Zeker in je fantasie! In het schattige prentenboek Olli wordt later… kun je zien wat het lieve olifantje Olli allemaal wil worden als hij groter is.

Het lieve olifantje is op het internet al een grandioos succes. Hij heeft al duizenden fans, en de Ollimania-familie is een begrip op zich. Dit compacte prentenboekje houdt het heel strak en eenvoudig. Op de linkerpagina vind je steevast de tekst ‘Olli wordt later…’ met op de rechterpagina een strak getekend olifantje, verkleed volgens een bepaald beroep. Heerlijke platen om samen met je kinderen over te praten. Wat voor beroep zou het kunnen zijn? Wat moet je dan allemaal doen? En lijkt het jou ook leuk om zo’n beroep uit te voeren als je groot bent, en waarom wel/niet?

Met het prentenboekje Olli wordt later kunnen kinderen heerlijk wegdromen over hun toekomstige carrières. Of dat nu een dokter is, of piloot, misschien wil jouw kind wel voetbal worden, of kok. Goochelaar schijnt ook erg leuk beroep te zijn! Of misschien is het wel erg leuk om in een raket naar de maan en de sterren te gaan!

Informatie

Olli wordt later, Diederiekje Bok

Illustrator: Hein Mevissen
Leopold, 32 pagina’s, hardcover.
Prijs: 7,99 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9789025869458


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.