logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Ocean Spray Craisins

craisinsBen jij op zoek naar een nieuwe en verrassende snack of tussendoortje? Of een lekker je aanvulling voor je ontbijt of bakproducten? Probeer dan eens de nieuwe Ocean Spray Craisins. Dat zijn gedroogde cranberries, die zeker een vernieuwde kennismaking verdienen. Want hoewel er al langer gedroogde Cranberries verkrijgbaar zijn in Nederland zijn deze twee zeker de moeite waard. Je kunt de Craisins krijgen in twee smaken: Craisins gedroogde cranberries Original en Craisins gedroogde cranberries Boordevol Bosbessen. Een gezonde variant op de alom bekende rozijntjes! De Original heeft hierbij de bekende iets-wrange smaak van de cranberry, terwijl de variant Boordevol Bosbessen geweekt is in bosbessensap. Daardoor zijn ze zoeter van smaak, en ontbreekt die wrange nasmaak. Favoriet in ons gezin is dan ook de Boordevol Bosbessen!

Een lekkere snack voor elk moment van de dag
Craisins gedroogde cranberries zijn een goed alternatief voor rozijnen en zijn vezelrijk. Beide smaken bevatten bovendien minder dan 110 calorieën per portie van 30 gram en kunnen op verschillende manieren geconsumeerd worden. In de Verenigde Staten zijn Craisins gedroogde cranberries al een grote hit, maar in Nederland houden we liever vast aan de krenten en rozijnen. En dat is jammer, want naast het feit dat ze heerlijk zijn als snack, of om door ontbijtgranen te doen, zijn Craisins gedroogde cranberries ideaal om een twist te geven aan verschillende gerechten, zowel bij het ontbijt, de lunch, als het diner. Of in je cupcakes, havermoutkoekjes, pannenkoeken… noem het maar op!

Beste besjes
Dankzij de ruim 80 jaar ervaring met het telen van cranberries, waarbij kennis en expertise generaties op generaties zijn doorgegeven, worden alleen de allerbeste besjes geselecteerd voor Ocean Spray Craisins® gedroogde cranberries. In het Verenigd Koninkrijk hebben Craisins® Original een ster gekregen van de “Guild of Fine Food’s Great Taste panel”, waarbij ze zijn geprezen om hun verse, fruitige smaak.

Nu beschikbaar
Ocean Spray® Craisins® gedroogde cranberries Original en Ocean Spray® Craisins® gedroogde cranberries Boordevol Bosbessen zijn nu verkrijgbaar in de meeste supermarkten in verpakkingen van 150g voor een adviesverkoopprijs van € 2,29.

Kinderkleding koop je online bij:
Kixx Online | kinderkleding.nl | Kidscotton | littlecool.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.