logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Numerologie, Editha Wust en Sabine Schieferle


9789401300018 numerologie

Numerologie is de leer waarbij getallen als basis worden genomen om uit te vingen wat voor karakter iets of iemand heeft. De auteurs Editha en Sabine hebben beiden jarenlange ervaring met numerologie, en willen met dit boek aan het grote publiek overdragen hoe deze leer in elkaar steekt.

Dit uitgebreide boek over numerologie legt uit hoe je met de naam en achternaam van iemand heel veel waardevolle getallen kunt berekenen. Zo kun je uit de naam bijvoorbeeld het geboorte-, lots-, persoonlijkheids-, en hartgetal berekenen. Heb je genoeg gegevens bij elkaar verzameld, dan kun je een heel behoorlijke persoonlijkheidsanalyxe van iemand maken.

Het boek is volledig, en bekijkt de geschiedenis en mogelijkheden van numerologie van allerlei verschillende kanten. Daardoor snijd het zichzelf ook in de vingers, want welke richtlijn moet je volgen? En natuurlijk zijn de getallen altijd tweestrijdig. Ieder getal heeft zijn positieve en negatieve eigenschappen. Tja, weet dan maar eens de juiste eigenschappen te kiezen!

En dan zijn er natuurlijk de gevolgen die een analyse met zich meebrengen. Hoe ga je om met een postieve of negatieve analyse? Ga je mediteren om jezelf een positiever gevoel te geven, of gebruk je liever geneeskrachtige stenen op je lichaam om positieve eigenschappen te versterken of negatieve eigenschappen te verbeteren? Of pas je je voornaam aan, om een betere harmonie te verkrijgen?

Numerologie is een bijzonder helder en duidelijk boek, dat je stap voor stap uitlegt hoe je de verschillende getallen moet berekenen, en wat je er uit kunt afleiden. Als illustraties worden citaten uit de literatuur gebruikt, maar ook veel praktijkvoorbeelden, waaruit je kunt opmaken hoe de numerologie wordt toegepast.

Numerologie, Editha Wust en Sabine Schieferle
Altamira, juli 2012, 250 pagina’s, paperback.
Prijs: 24,95 euro. ISBN: 9789401300018


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.