logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: nieuwe sportieve en frisse geuren van adidas


recensie-6778

adidas Originals, het bekende sportkledingmerk, lanceert een nieuw geurenduo voor mannen en vrouwen: Born Original. Born Original is een frisse en actieve geur, die de energieke stijl van adidas Originals uitstraalt. Iedereen heeft de innerlijke kracht om zijn eigen wereld te veranderen, om een ‘agent of change’ te worden, dat is de boodschap die adidas wil uitdragen. Iedereen is origineel, en zou dit ook moeten uitdragen.

Because we are all Born Original ́.

De mannen- en vrouwengeuren van adidas Born Original zijn heel uitgesproken en krachtig, maar maken ook nieuwsgierig. Een mooie mix van geurelementen, die heel uniek zijn en toch geweldig samenwerken. Born Original For Her speelt zich af rond een krachtig, zoet ́candy ́appelakkoord. De sappige noot explodeert in een heldere, fruitige cocktail van pittig bergamot, abrikoos en sinaasappelschil. Verleidelijke noten van exotische kokosnoot en jasmijn voegen een twist toe die versterkt wordt door de bedwelmende geur van tonkabonen.

Born Original For Him is een heuse ́jamsession ́ voor de zintuigen. De basis is een verslavend amberachtige kaneelakkoord. Een fusie van rabarber en viooltjebladeren voegen, naast het ritmische, kruidige zwarte peper en sinaasappelolie, een groen lyrisch facet toe. Stoer, fris en energiek!

In de vormgeving van de glazen flacons worden vloeiende, organische vormen vermengd met ruwe, industriële elementen. Tijdens de creatie van de flacons werden er tactiele ́deuken ́ gevormd, wat zorgt voor een dynamische, incomplete look. Als contrast zijn de flacons rond de hals verzegeld met hoekige, industrieel-geïnspireerde moeren en pinnen. Wanneer je aan de pin trekt, wordt de geur vrijgegeven. De moeren zijn bronsgoudkleurig For Her en staalgrijs For Him.

Born Original For Her

Lijn: Eau de Toilette 30 ml – Є 24,44
Eau de Toilette 50 ml – Є 36,67
Eau de Toilette 75 ml – Є 48,89

Born Original For Him

Lijn: Eau de Toilette 30 ml – Є 24,44
Eau de Toilette 50 ml – Є 36,67
Eau de Toilette 75 ml – Є 48,89

Kijk voor meer informatie op: www.adidas.com

[Beauty_Shop]

Maar er is natuurlijk meer vanuit adidas, want het sportmerk is vooral bekend bij atleten vanwege hun transpiratie-regulerende maatregelen. adidas is in de sportwereld leider met climacool, een kleding- en schoentechnologie die ventileert en de lucht in beweging houdt om je zo, kilometer na kilometer, koel en droog te houden. Geïnspireerd op deze unieke technologie en gedreven door de vaste overtuiging dat de moderne levensstijl net zo veeleisend is als een wedstrijd, introduceert adidas body care nu een nieuwe anti-perspirant: climacool.

Anti-perspirant deodorants en adidas climacool kleding hebben dezelfde belangrijke voordelen; ze houden je fris en droog. Om haar anti-perspirant lijn zelfs nog beter te laten presteren heeft adidas de verfrissende werking van de climacool kleding in haar nieuwe climacool anti-perspirant verwerkt climacool biedt, door de technologie constant naar een hoger niveau te brengen, bij beweging een onovertroffen prestatie. Omdat je nooit weet hoe druk je dag wordt, zorgt climacool door een actieve formule die zich aanpast op je zware work-out sessie in de sportschool of bij een stressvolle werkdag altijd voor de juiste bescherming. De climacool ‘high-strength’ technologie bevat frisse capsules die door beweging geactiveerd worden. Als je dag drukker wordt, zorgen wrijving en transpiratie ervoor dat de capsules uit de spray op je huid openbarsten om je een nieuwe boost aan frisheid te geven zodat je de hele dag door kan gaan. De verfrissende geur die direct ontstaat, is afkomstig van het contrast tussen de vrije oliën in de formule en de citrusgeur die vrijkomt door het openbarsten van de capsules.

Deze eerst uitbarsting van frisheid is nog maar het begin, want hoe intensiever jij beweegt des te beter het werkt! Als je inspanningen intensiever worden geven de climacool anti-perspirants, dankzij de capsules die voortdurend openbarsten, je steeds meer frisheid terwijl jij je grenzen verlegt.

Aan de al ‘best in-class’ bescherming van de adidas anti-perspirant formules voegen de climacool anti-perspirants het krachtige climacool® toe. Door de blokkerende en absorberende werking van de actieve werkstoffen in de anti-perspirant zorgt deze unieke formule 48 uur lang voor controle op de transpiratievocht en -geur.

Om er zeker van te zijn dat de nieuwe climacool anti-perspirant formule ook voldoen aan de normen die adidas aan zijn technologieën stelt, is de climacool formule getest door een grote groep consumenten. Uit de test kwam naar voren dat de climacool anti-perspirants een betere geur hebben en duidelijk de voorkeur kregen wanneer zij vergeleken werden met andere toonaangevende anti-perspirants op de markt.

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.