logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: De nieuwe makkelijke maaltijd, 24Kitchen

de nieuwe makkelijke maaltijdDe Makkelijke Maaltijd is een programma op 24Kitchen dat voor veel mensen een absolute uitkomst is. In het programma maken ze gezonde maaltijden met alle groente en vlees die je per dag nodig hebt. Makkelijke maaltijden, die je op een originele en snelle manier op tafel kunt zetten. De recepten uit dit televisieprogramma zijn al eerder in boekvorm verschenen. Inmiddels is dit weer een nieuwe makkelijke maaltijd-boek uit de stal van de favoriete koks van 24Kitchen.

Ingedeeld

De recepten uit De Nieuwe Makkelijke Maaltijd zijn opgedeeld in een paar heel duidelijke hoofdstukken: Vlees, Vis, Gevogelte en Vega. Per hoofdstuk vind je een aantal leuke en praktische recepten die je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het belangrijkste aspect vind ik echter wel dat de recepten niet zo bewerkelijk zijn. De recepten worden uiteraard ingeleid met een stukje over de verschillende koks die De Makkelijke Maaltijd presenteren. Daarnaast lees je af en toe een mini-interview. Zo krijgen we in dit boek een kennismaking met Estee Stoker, Roberta Pagnier, Danny Jansen en Hugo Kennis.

Variatie

Dankzij de variatie aan koks is er ook een grote variatie aan recepten. Iedere kok heeft zo zijn eigen favoriete ingrediënten en technieken, en die komen in De nieuwe makkelijke maaltijd heel goed aan bod. Van Indiase curry met linzen tot hash&beans, van verwende schol tot spruitjes die iedereen lust: je kunt met de makkelijke maaltijd alle kanten op. Een paar dingen hebben de gerechten gemeen: ze zijn eenvoudig te maken, staan snel op tafel en zien er tongstrelend uit op de foto’s!

Conclusie over De nieuwe makkelijke maaltijd

Lekkere en makkelijke recepten, die je iedere dag heel wat tijd zullen besparen. De recepten zijn van de bekendste koks van 24kitchen.
Door:
Score: De nieuwe makkelijke maaltijd krijgt 4 van de 5 punten.

Informatie

De nieuwe makkelijke maaltijd,
24Kitchen, 159 pagina’s, paperback.
Vanaf: jaar. ISBN: 9789045207574. Prijs: 19.99 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.