logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: New Soda sinkstation – schoon hulpje voor je keuken


New Soda sinkstation
Als ik kook, gaat al het snijafval in de wasbak. Dat houdt mijn aanrechtblad netjes en schoon, en je hoeft bovendien niet eens een klein afvalbakje bij de hand te houden om al het groenafval in te stoppen. En eerlijk is eerlijk: niet iedereen in mijn gezinnetje is het daar mee eens #kijktgemeennaarpartner. En eerlijk is eerlijk: het groenafval uit de wasbak vissen is ook geen leuk klusje. De New Soda Sinkstation zorgt voor vrede in ons huis. Het is eigenlijk een grote, platte zeef die je in je wasbak kunt leggen. Al het snijafval kan dus op de plank gegooid worden, waarbij eventueel vocht gewoon kan weglopen. Ben je klaar met het voorbereiden van je maaltijd, dan pak je de Sinkstation uit de wasbak en kun je alles ineens weggooien. Even van de iets bolvormige snijplank afschuiven en je bent klaar!
Er zijn echter nog meer toepassingsmogelijkheden voor de New Soda Sinkstation. Zo kun je de sinkstation natuurlijk ook gewoon gebruiken als een grote vergiet voor het wassen van groenten. Door het platte oppervlak kun je de groenten heel goed wassen en afspoelen, zonder dat de kom van het vergiet in de weg zit. Of gebruik de Sinkstation niet in het aanrecht, maar pak hem in je hand en houd hem net onder het aanrechtblad, zodat je snijafval van het aanrecht op het grote oppervlak kunt schuiven en weggooien! Het is een eenvoudige oplossing, maar ook zeker eentje die werkt. Door de opstaande randen blijven je levensmiddelen goed op de plank liggen, en aan één hoek is er een inkeping aanwezig, waardoor je ingrediënten makkelijk van de plank kunt schuiven. Een geweldige keukenhulp die niet in je huis mag ontbreken. Heerlijk, die eenvoudige en effectieve oplossingen! Je koopt ‘m al voor 14,95 euro.
Meer informatie: www.newsoda.com
Zelf de New Soda Sinkstation kopen? Klik dan hier!

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.