Recensie: Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow


Met Nerf Rebelle heeft Hasbro vorig jaar een geweldig statement gemaakt: schieten met pistolen is niet alleen voor jongens, want pas maar op als de meiden komen! Met Nerf Rebelle Strongheart Bow speelden ze heel handig in op de trending film en boekenserie over de Hunger Games, de Hongerspelen, waarin de hoofdpersoon meer dan vaardig was met pijl en boog. En weet je? Dat was echt een schot in de roos! Want het is natuurlijk wel cool om met een pijl-en-boog rond te rennen in plaats van met een high-tech megapistool die soms – eerlijk gezegd – te groot zijn voor de gebruikers.

De Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow is de evolutie van de Secret Agent Bow. Wat direct opvalt is dat je geen gebruik maakt van de klassieke Nerf darts, waar bijvoorbeeld de Strongheart Bow wel gebruik van maakt (en tot vier darts in een razend tempo achter elkaar kan schieten) maar met echte pijlen! Deze pijlen, voorzien van een grote, ronde voorkant, maken het pijl-en-boogschieten wel een stuk echter. De Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow is een upgrade van de Secret Agent Bow. Dat merk je bijvoorbeeld aan de meegeleverde pijlen. Die van de Secret Agent Bow hadden veren die gemaakt waren van een vrij kwetsbare foamlaag, bij ed Awwor Revolution Bow zijn de veren van de pijlen gemaakt van duurzaam aanvoelend rubber. Ook de boog is steviger: waar je bij de Secret Agent Bow de pijlen spande met een siliconen kabel, krijg je nu een echt elastisch koord. Je krijgt de boog geleverd met zes pijlen, die je in een draaiende pijlhouder kunt klikken. Met een draai aan deze houder valt de volgende pijl direct op zijn plek en kun je dus direct schieten. Zo ben je na het afschieten van een pijl weer direct klaar voor actie!

De pijlen zijn echt stoer. Ze hebben een brede kop, die niet al te hard aankomt, en de veren van de pijl zijn gemaakt van een stevig aanvoelend rubber.

Met de krachtige ARROW REVOLUTION BOW kun je super snel en zonder herladen zes pijlen afvuren. Deze boog schiet tot wel 27 meter ver: Girlpower! Nerf Rebelle acties worden echt super spannend met deze boog.  Je laadt de pijlen in de draaiende pijlhouder en vuurt ze af door de trekker over te halen. Het laden van de volgende pijl gaat automatisch door het draaiende magazijn.

Informatie

Nerf Arrow Revolution Bow, Hasbro
Prijs: ca. 65 euro

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.