logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: National Geographic Junior: het tijdschrift voor kinderen uit groep 6, 7, 8

Voor de natuurliefhebbers onder ons is er het schitterende tijdschrift National Geographic Junior. Het blad neemt je elke maand mee op avontuur en laat je het meest ongelooflijke zien dat de wereld te bieden heeft. Wilde dieren, prachtige natuur, spectaculaire wereldrecords, verbluffende staaltjes techniek: allemaal op een adembenemende manier gepresenteerd. Want dat is zeker aan National Geographic toevertrouwd. Zij hebben de unieke balans tussen kennis en schoonheid goed onder de aandacht weten te brengen, en zorgen daarmee voor een uniek element, waarbij mensen vanzelf een dieper respect krijgen voor de natuur dan dat zij de statische, wellicht wat meer informatieve beelden voor ogen krijgen.

Deze schitterende beelden worden in dit tijdschrift wat meer op de achtergrond geplaatst, waarbij er natuurlijk veel aandacht is voor leuke feitjes, over zowel dieren, wetenschap en de mens, en veel tests, waarbij je wat meer te weten komt over jezelf. Maar ook leuke feitjes en weetjes van over de gehele wereld (wist je bijvoorbeeld dat er in de Amerikaanse staat Indiana een dorp is dat Popcorn heet? National Geographic Junior is dan ook hét tijdschrift voor de leergierige en bewuste jongeren!

National Geographic Junior, Blink Uitgevers
44 pagina’s. Prijs: 3,95 euro.

Kijk op de site van Blink Uitgevers voor interessante abonnementen, of op de site van National Geographic Junior voor leuke informatie.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.