logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ontbijtsuggestie: mymuesli


Ontbijt is onmisbaar. Je hebt het echt nodig. Maar zoals bij meer noodzakelijke dingen worden ze meteen een stuk leuker als je ze aangenamer maakt. En dus: zorg dat je niet alleen een goed ontbijt binnenkrijgt, maar ook een lekker! Eentje die precies bij jou past. Eet je bijvoorbeeld regelmatig muesli? Kies dan de lekkerste! Ken je bijvoorbeeld mymuesli al?

Zelf samenstellen

Voor een muesli kun je natuurlijk naar je plaatselijke supermarkt afreizen. Daar heb je vast een mooi assortiment aan ontbijtproducten. Veel daarvan lijken heel erg op elkaar, dus écht veel keuze heb je niet. Laten we het ruim inschatten en zeggen dat je uit ‘maar liefst’ tien echt verschillende varianten kunt kiezen. Dat kan meer, dat kan beter! Op www.mymuesli.nl kun je ook kiezen uit een aantal vooraf samengestelde mueslisoorten. Zoals de briljante Super-Choc-Muesli (die is écht heel lekker) of de krokante Paleo-coconut-muesli. Of je stelt er gewoon eentje zelf samen met de mixer… dan heb je er helemaal eentje naar wens. Met alle ingrediënten die je wel, maar ook vooral alle ingrediënten die je er niet in wil.

mymuesli jubileumPersoonlijk

Met mymuesli maak je een normale dag net wat bijzonderder, maar kun je een speciale dag natuurlijk nog specialer maken. Door bijvoorbeeld een speciale moederdag-muesli te maken met alle ingrediënten die zij graag lust. Of een speciale kerst-uitvoering. Dat ze bij mymuesli ook wel weten dat je met muesli een geweldig feestje kunt vieren laten ze zien met hun limited edition jubileumverpakking. mymuesli bestaat namelijk tien jaar! Ter ere van dit feestelijke jubileum presenteert het Duitse mueslimerk de Golden Granola limited edition. Een bijzondere mix van de meest populaire ingrediënten in combinatie met een nieuwe verrassing: karamel-zeezout crispies voor een ware smaakexplosie. Voorzien van een uniek design met gouden logo, is deze luxe koker het hoogtepunt van het ontbijt. Daarnaast brengt mymuesli een stijlvol gouden voorraadblik uit als extra jubileum musthave.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.