logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: My Littlest Pet Shop bewegende dierenvriendjes, Hasbro


Kun jij de Littlest Pet Shop Walkables weerstaan? Zó schattig, zo eigenzinnig, lief en volgzaam heb je je pets nog nooit gezien! De kleine, kunststof diertjes zetten het op een lopen zodra je het kleine knopje op de achterkant van het hoofdje drukt. Langzaam maar zeker zullen ze zich voortbewegen, om zelf op ontdekkingsreis te gaan.

Net als bij de gewone pets zijn er bij de bewegende dierenvriendjes verschillende diertjes te verzamelen, die elk op een andere manier bewegen. Zo heeft een vlindertje flapperende vleugels en het katje een staart die heen en weer slaat. En zo hoort dat ook, want ieder diertje is natuurlijk heel anders, en heeft naast een eigen karaktertje ook een eigen manier van bewegen. Daarbij is het bijzonder knap dat ze de diertjes om gelijke grootte hebben kunnen maken als de normale pets, hoewel je ze wat moeilijker in de speelsets kunt gebruiken: de normale pets hebben namelijk een gaatje waarmee je ze op bijvoorbeeld een stoeltje kunt bevestigen. De bewegende dierenvriendjes hebben deze natuurlijk niet, omdat ze in de loopstand staan!

My littlest pet shop bewegende dierenvriendjes, Hasbro
Leeftijd: Vanaf 6 jaar. Prijs: ca. 7,99 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.