logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Monster High Sweet 1600 Draculaura


Monster High Draculaura

Ook monsters worden wel eens jarig. Ben je bekend met de serie Monster High, dan weet je dat sommige wel héél oud kunnen worden. Met de Sweet 1600 vier je Draculaura’s 1600e verjaardag. Da’s niet mis, daar mag je best even voor uitpakken! En dat wordt dan ook gedaan.

Draculaura, voor wie het nog niet wist, is de dochter van Dracula. Ze is vegetariër, met roze als lievelingskleur. Ze heeft een ontzettend groot probleem: omdat ze een vampier is, kan ze zichzelf niet zien in de spiegel! Haar kleding en make-up moet ze dus op gevoel goed doen. Maar dat is geen probleem, in al die jaren is ze daar heel handig in geworden.

Naast de Draculaura pop, die met alle ledematen kan bewegen, krijg je namelijk een flink aantal leuke accessoires meegeleverd, zoals een feesttaart, een doodskist-poederdoos en natuurlijk twee skeleton-keys, waarmee je op het feestje mag komen. Leuke accessoires als sieraden, een handtas en een sjiek rokje mogen ook niet ontbreken.

Laat het feest beginnen!

Draculaura, Mattel
Prijs: 34,95

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.