logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: M&M Intense: de pure smaak van chocolade

Ben je helemaal fan van chocolade, pinda’s of die onweerstaanbare M&M’s? Ik geef je geen ongelijk – ikzelf behoor tot alle drie deze groepen… en dat is best lastig! Zeker als M&M’s het je nog wat lastiger maakt. Ze hebben sinds kort een nieuwe smaak geïntroduceerd: M&M’s Intense.

Nog intenser? Jazeker, het kan. Door pure chocolade te gebruiken, in plaats van melkchocolade! Dat is wel even wennen. Natuurlijk ging ook ik een kort onderzoekje beginnen naar de ervaringen van een deskundig panel van chocolade-experts. De mening was in eerste instantie erg divers. ‘Vreemd’, ‘verrukkelijk’, ‘eindelijk’ en ‘dit zijn geen M&M’s’ waren de eerste reacties in een notendop. Maar zo eenvoudig komen ze niet van mij af! Dooreten is het devies, want ook voor volwassenen geldt: pas na drie keer weet je of je iets lekker vind.

Diegenen die het juist zeker wisten te waarderen, tja, die bleven natuurlijk bij hun mening. Na een beetje doorvragen bij hen die het niet lekker vonden, bleek de bekende smaak van M&M’s juist de dooddoener te zijn geweest. Had ik gezegd dat het snoepje van een andere chocoladefabrikant kwam, was de mening al anders geweest. Want, de smaak is ‘anders’ dan je al die jaren gewend bent! Ook zij werden gevraagd de snoepjes nog een paar keer te proeven. Uiteindelijk ging iedereen overstag, en was iedereen het eens. De productnaam is goed gekozen: deze M&M’s zijn werkelijk intens, en absoluut genieten. De heerlijke combinatie van pure chocolade (65% cacao!) en een hard suikerlaagje laten zich prima combineren met pinda’s. Genieten dus, lekker intens.

M&M’s Intens
Inhoud: 255 gram
Prijs: 2,49 euro

Verkrijgbaar in de supermarkt. Voor meer informatie: M&M website

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.