logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Minions Hit Them Out – Kegelspel


minions hit them out

De Minions zijn helemaal terug, en eigenlijk nooit helemaal weggeweest. De Minionsfilm heeft echter laten zien hoe belangrijk die gele wezentjes eigenlijk zijn voor de balans in de wereld. Ze volgen klakkeloos de meest gevaarlijke boef om hem zo goed mogelijk te helpen. Wat niet altijd even goed lukt, aangezien de minions niet echt heel erg slim zijn… maar goed: jij kunt ze nu ook in huis halen met de Minions Hit them out game: een kegelspel in minions-stijl!

In de Minions Hit them out zitten zeven kegels: vijf een-ogige Bob’s, en twee Kevins, met twee ogen. Je zet alle minions netjes in formatie, waarbij je het balletje kunt gebruiken om ze in de juiste volgorde en afstand te plaatsen. Staan ze klaar? Dan neem je het rode stressballetje in je hand en probeer je ze om te rollen! Wie het meeste punten heeft is de winnaar, natuurlijk, maar bij Minions Hit them out speel je meerdere rondes. De speler die als eerste 20 punten heeft verzameld kondigt de laatste ronde aan. Per ronde kun je maximaal 9 punten verdienen, als je ze allemaal omgooit. Met een nadruk op áls, want het eigenwijze balletje heeft ook wel eens de neiging om er slechts eentje om te gooien, of helemaal geen…

Minions Hit Them Out is een erg leuk spel, dat zeker in de smaak zal vallen bij alle kinderen – minions-fan of niet. De kunststof minions zijn vormgegeven in de stijl van de film, in verschillende tijdperken. Erg leuk! De puntentelling is eenvoudig en simpel: tel het aantal ogen van de minions die je hebt omgegooit. Je zou er ook mee kunnen ‘blikgooien’, hoewel stapelen met de rondhoofdige minions niet even gemakkelijk zal blijken. Wellicht kun je een shoot-out houden met je Nerf pistool?

Informatie

Minions Hit them out, Tactic
Prijs: 19,99 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.