logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Mini handboek breitechnieken, Frederica Patmore


9789023013761_mi_tb_1 mini handboek breitechnieken

Breien is weer helemaal terug, dat is inmiddels wel duidelijk. De meeste boeken leveren echter een heleboel patronen, die je met drie of vier basispatronen kunt maken. Super handig en leuk, maar er zit één nadeel aan. Als je namelijk een paar dingen hebt gebreid, gaan ze toch op elkaar lijken… er mist een variatie in patronen!

Als je gevarieerd wilt leren breien is Mini handboek breitechnieken een absolute must-have. Het is super geschikt voor de beginnend breier en haker. En inderdaad, het is de verkleinde versie van de grote gebonden editie van ‘Handboek breitechnieken’. Het mini handboek breitechnieken is een stuk toegankelijker en veel minder imposant om uit de kast te pakken. Daardoor is het perfect voor degenen die nog maar net begonnen zijn met hun eerste stappen op breigebied.

De handzame paperbackeditie laat aan de hand van honderden stap-voor-stapinstructies (met foto’s) zien hoe je alle breisteken en -technieken onder de knie kunt krijgen en geeft daarnaast een overzicht van alle benodigdheden en materialen: van de beste breinaalden tot de mooiste garens. Met duidelijke foto’s en heldere instructies heb je zo een overzicht van meer dan 70 stekenpatronen en ook nog een aantal eenvoudige patronen voor babyspullen, sjaals, mutsen, sokken, dekens en meer. Daarmee heb je niet alleen leuke en originele patronen voor rechte stukken, maar ook voor knoopsgaten, afwerkingsranden en veel meer decoraties om je breiwerken nét dat extra’s te geven.

Mini handboek breitechnieken, Frederica Patmore
Gottmer, februari 2013, 224 pagina’s, paperback.
Prijs: 12,95 euro. ISBN: 9789023013761


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.