Recensie: Mijn monster, Usborne

9781409548454 mijn monster

In het boekje Mijn Monster maak je kennis met het huismonster van je papa of mama. In vijf pagina’s maak je kennis met dit grappige monstertje. Zo kom je er achter dat het grote oren heeft, een grote, rode neus, waarmee hij graag naar stinkende hapjes snuffelt, een grappige en sterke staart heeft, waarmee hij heen en weer kan zwaaien, en altijd een rommelende buik heeft. En… hij doet… grrr! Rechts onder iedere pagina zit namelijk een grote, paarse knop. Drukt je kind daar op, dan hoor je het monstertje grommen.

Het boekje Mijn Monster is erg leuk en schattig. Jammer alleen dat het een Luister, Kijk en Voelboek heet, omdat er helemaal niets vreemds aan te voelen is. Luisteren natuurlijk wel, dat doet papa of mama, en het monstertje als je op de knop drukt, kijken is er ook genoeg, maar iedere pagina is gewoon zo glad en koel als karton. Een kleine smet op dit schattige kartonboekje, dat kinderen laat zien dat monsters helemaal niet eng hoeven te zijn!

Mijn monster
Usborne, juni 2013, 10 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,95 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9781409548454

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.