logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Mepal lunchbox Tab

De kleurrijke Take a Break lunchboxen van Rosti Mepal houden je lunch Fresh & Tasty en zijn beschikbaar in 4 maten, voor iedere stijl en eetlust:

XL: voor de stevige trek, van 12 boterhammen tot alles in 1
L: voor 8 boterhammen
Midi: de beste bescherming van je lunch en makkelijk tot 4 boterhammen in mee te nemen.
Flat: deze extra platte TAB past in elke laptoptas en rugzak en biedt toch de ruimte aan 4 boterhammen.

Suggesties mocht de lunchbox Tab Flat testen: een grote lunchbox, dat is zeker zo, maar ook weer erg handig. Zeker in een aktetas (of schooltas) past hij prima, en vooral door zijn platte afmetingen is hij prima tussen boeken of papieren te leggen. Het harde kunststof is natuurlijk bij iedereen bekend: hard genoeg om weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf, maar net te hard, zodat hij niet snel breekt of scheurt. Er passen netjes vier boterhammen naast elkaar in, waarbij ze nog wat ruimte hebben om te schuiven. Of je laat natuurlijk een boterham weg en plaatst daar een voorverpakte koek in, of een andere snack die plat genoeg is… Ikzelf heb er een keer een appel in parten ingedaan, gewoon om te kijken hoe deze zou verkleuren. En ik moet zeggen: dat valt heel erg mee! Dankzij een rubber rand onder de deksel blijkt hij redelijk luchtdicht af te sluiten. Bovendien klem je de deksel met twee stevige beugels vast op zijn plek, waardoor de doos niet ongewenst opengaat. Een ideale set, waar je mee gezien mag worden.

Lunchbox Flat Tab, Mepal
Prijs: ca. 7,99 euro

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.