logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Mepal Hydro Herbs kruidenpotten

Gezond eten is populair. Mensen besteden ook meer tijd aan het bereiden van het eten. Wij vinden het leuk om bezig te zijn met eten en zijn op zoek naar lekkere recepten en genieten van een uitgebreide maaltijd. Deze wordt nog lekkerder door verse kruiden toe te voegen. De kruiden zoals basilicum, peterselie, tijm, munt en bieslook zijn erg populair. Met de lente in volle gang gaan de groene vingers weer kriebelen en willen mensen zelf bezig met het kweken van hun etenswaren. Iets dat Suggesties alleen maar aan kan moedigen: genieten doe je niet alleen aan tafel!

De Hydro Herbs kruidenpotten bieden de perfecte oplossing om de kruiden op een kinderlijk eenvoudige manier vers te houden in de keuken. Ze bestaan namelijk uit twee delen: een deel waar de plant in steekt, en een deel waar je water in doet. Middels een speciale pin steek je een katoenen ‘lontje’ in de plant, waarbij datzelfde touwtje ook in het water hangt. De plant gebruikt un precies zoveel als hij nodig heeft: je verdrinkt hem niet. Want dat is het probleem bij de meeste kduiden: droogte kunnen ze niet aan, maar natte voeten vinden ze ook niet fijn… De potten zien er ook nog eens mooi en strak uit. De waterreservoirs hoeven maar één tot twee keer in de week gevuld te worden. De Hydro Herbs kruidenpotten kunnen worden geleverd in talloze moderne en vooral vrolijke kleuren, zoals lime, rood, wit, oranje, paars en grijs. De beschikbare maten zijn afgestemd op de afmetingen zoals ze gebruikt worden bij plantenkwekers en de grote tuincentra.

Hydro Herbs kruidenpot, Mepal
Prijs: 7,99 (large, 10cm), 5,99 euro (medium, 10cm)

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.