logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Meisjesgeluk – 40 creatieve ideeën die geluk brengen


meisjesgelukMeisjes en hun ouders weten het als geen ander: knutselen doe je niet voor jezelf, het is een manier om een lief cadeautje te maken voor iemand anders! Na wat oefenen natuurlijk, want cadeautjes moeten niet alleen met de beste bedoelingen gemaakt worden, maar er ook goed uitzien. Het knutselboek Meisjesgeluk bevat 40 creatieve ideeën voor lieve, creatieve en gelukbrengende cadeautjes. Het zoet vormgegeven boek Meisjesgeluk (je ontdekt er meer pasteltinten in dan je ooit voor mogelijk had gehouden) worden alle knutsels piekfijn stap voor stap uitgelegd. Onder de titel vind je en praktische omschrijving, waarin een tip wordt gegeven voor wanneer je ‘m het beste kunt maken en geven. Ook vind je natuurlijk alle benodigdheden, zowel de verbruiksmaterialen als de gereedschappen. Daarna wordt het project stap voor stap omschreven. Jammer genoeg worden de tussenstappen niet afzonderlijk toegelicht met een foto. Wel zie je een sfeervolle foto van het eindresultaat. En daar doe je het toch voor! De creatieve suggesties in Meisjesgeluk gaan alle kanten op. Van een kleurrijke cupcake tot een hoes voor een warmwaterkruik, van een bloemenbroche tot een gelukspoppetje, vogelhuisjes tot fotolijstjes en nog veel, veel meer. Allemaal superleuke projecten om te maken. Alleen, of natuurlijk met je vriendinnen! Omdat er zo veel verschillende projecten in staan is er voor ieder moment ook wel een leuk projectje dat je kunt uitvoeren. Een erg leuk boek, met originele en bijzondere ideetjes!

Informatie

Meisjesgeluk, Pia Deges Standaard Uitgeverij, 120 pagina’s, hardcover. Prijs: 14,95 euro. Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9789002256790


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.