logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Mega Toby in vuur en vlam


mega toby in vuur en vlam

In Mega Toby in vuur en vlam maken we kennis met een felle zakenvrouw, die een nieuwe, snellere en grotere fabriek wil bouwen. Ze is namelijk al ontzettend rijk, maar wil nóg rijker worden! Er is één probleempje: op het land waar ze haar fabriek wil plaatsen, staat een oude loods, waar de Valentijnstrein in staat. Een trein die Opa Fonkel met een paar kornuiten opknapt om een rondje te rijden. En die laat zich niet zo maar wegwaaien!

Maar dat is nog niet alles: agent Toby doet zijn best om bij de vrijwillige brandweer toegelaten te worden. Net als Oma Fonkel trouwens, maar de oude dame is er niet zo goed in. Ook Oma Fonkel doet een poging, maar moet al snel toegeven dat brandweervrouw worden toch niet echt iets voor haar is. Ze besluit dan maar een taart te bakken voor de brandweermannen. Eentje die vergiftigt wordt door de illustere zakenvrouw en haar kompaan, de architect Pepijn. Alle brandweerlieden worden ziek! Een uitgelezen kant om de loods in brand te zetten! Katharina en Pepijn denken dat ze zonder problemen hun plan kunnen uitvoeren, maar dan hebben ze niet op Mega Toby gerekend!

Mega Toby in vuur en vlam is een superspannende special, speciaal voor de stoere mannen. Grappig is te zien dat Toby eigenlijk helemaal niet wéét dat hij Mega Toby is, laat staan hoe hij hem is geworden… Vooral de snode daden van Katharina en Pepijn zijn wel heel erg slecht en cru, wat erger dan bij Mega Mindy het geval was. Daarentegen is er ook aanzienlijk minder roze te zien, en kunnen de broertjes van de Mega-Mindyfans ook eens lekker genieten van hún idool!

Mega Toby in vuur en vlam, Studio 100

Tijdsduur: 70 minuten, Actie.
Verkrijgbaar op: DVD (ca. 10 euro)

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.