logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Mega Bloks First Builders Boerderij

Mega Bloks First Builders boerderij

Jonge kinderen houden ervan om dingen te bouwen en zich bezig te houden met rollenspellen. Veel speelgoed is echter nog niet geschikt voor ze, omdat het een te fijne motoriek vereist. Mega Bloks First Builders is een mooie uitzondering op die regel. Het zijn grote bouwblokken, die zich makkelijk laten stapelen, dankzij de grote, tabs toelopende noppen en de grote openingen waarin ze moeten vallen. Zitten de blokken vast, dan zitten ze ook goed vast.

In de rode emmer zitten 95 verschillende onderdelen. Daaronder vallen verschillende blokken, die voorzien zijn van vrolijke stickers (fruit, gras, ramen) en natuurlijk de boer en zijn tractor en een paar dieren. Met al deze blokken zal het kinderen in mum van tijd lukken een leuke boerderij te bouwen. De gele deksel van de rode emmer dient hierbij als grondplaat, waar de kinderen hun boerderij op kunnen bouwen.

0010095_mega-bloks-first-builders-large-tub-town-farm-06626

De Mega Bloks First Builders boerderij is een vrolijke en makkelijke manier om kinderen aan het bouwen te zetten. De zacht-plastic blokken zijn stevig en bieden een goede houvast. Door de vorm van de blokken en noppen is het eenvoudig ze te stapelen. Op veel blokken zijn plaatjes afgedrukt, waardoor kinderen snel resultaat boeken. Is de boerderij eenmaal gebouwd, dan kunnen ze er naar hartelust in spelen met de meegeleverde figuurtjes. Door de deksel te gebruiken als bouwplaat is er meteen een solide ondergrond. Bovendien staat de boerderij – als de kinderen op de grond spelen – een leuke speelhoogte. Zit je kind aan tafel, dan kun je de deksel gewoon op tafel leggen. En ben je klaar met spelen? Dan kan alles in de emmer: opgeruimd en netjes!

Mega Bloks First Builders boederij, Mega Bloks
Prijs: ca. 50 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.