logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Marshmallow en andere lekkere hapjes, Jean-Francois Mallet


9789461430595 marshmallow en andere lekkere hapjesIn het boek Marshmallow en andere lekkere hapjes vind je een heel uitgebreide verzameling snacks en traktaties. Daarbij komen vooral in het eerste deel van het boek heel wat marshmallows tevoorschijn, die eenmaal gesmolten natuurlijk overheerlijk zijn in combinatie met verschillende zoetigheden. Na de – ongeveer – eerste helft komen ook andere ingrediënten aan bod, zoals fruit, crêpes, en zelfs hartige traktaties met worstjes en geitenkaas.

Marshmallow en andere lekkere hapjes laat zien dat je met relatief eenvoudige ingrediënten heel bijzondere hapjes op tafel kunt zetten. Ze hebben niet eens heel veel (voor)bereidingstijd nodig! Voor de echte zoetekauwen onder ons is dit boekje echt genieten, dankzij de marshmallows krijgt ieder recept echt een bijzondere lading. Helaas staat er geen recept in voor Brusselse wafels, die worden namelijk met grote regelmaat gebruikt in het boek. Voor andere grotere onderdelen, zoals Congolese cakejes, staat er wel een recept gegeven.

De plaatjes maken het boek helemaal compleet. Schitterende kleurenfoto’s laten zien hoe de hapjes gepresenteerd kunnen worden en er uiteindelijk moeten uitzien. Voor de lekkere trek of de middelgrote honger: met dit boekje kun je lang vooruit. Haal de marshmallows maar vast tevoorschijn!

Marshmallow en andere lekkere hapjes, Jean-Francois Mallet Good Cook Publishing, oktober 2012, 64 pagina’s, hardcover. Prijs: 9,95 euro. ISBN: 9789461430595

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.