logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Malibu Oranje Editie

malibu oranjeMalibu is een heerlijk zomers drankje. De rum, gemengd met kokoswater, ruikt en smaakt alsof je op een tropisch eiland zit. Mix hem met wat dan ook, of lekker on the rocks… Het is altijd even lekker. En wat nog bijzonderder is: ze komen met een Speciale Oranje Editie. Een absolute primeur. De fles heeft een lekker fris zomers design van wit met oranje, en is speciaal ontwikkeld om deze zomer iedereen het echte oranjegevoel te geven.

Achter het ontwerp steekt een leuk verhaal, want het ontwerp is afkomstig van alle Malibufans. Dankzij een wedstrijd, die gehouden is via social media, is het ontwerp met de Hollandse leeuw tot stand gekomen. Zowel de bekende fles als het pre-mixed blikje Malibu & cola zijn tijdelijk voorzien van de speciale oranje look.

De combinatie van de Caribische rum met de typisch Hollandse uitstraling maakt deze Speciale Oranje Editie het ideale drankje om deze zomer met vrienden op te gaan in de oranjegekte. En wil je hem nog meer Oranje maken? Ga dan voor de Malibu Orange Splash! Een deel Malibu en twee delen sinaasappelsap… Heerlijk! Je kunt hem dan nog iets fruitiger maken met een framboos, mocht je dat willen. En vergeet de ijsblokjes niet, want koud is-ie het allerlekkerst.

De Speciale Oranje Editie van Malibu is vanaf 19 mei tijdelijk verkrijgbaar bij de slijter (de fles) en in de supermarkt (het pre-mixed blikje Malibu & cola). Houd ook de Facebookpagina van Malibu in de gaten, waar vanaf 15 mei diverse oranje Malibu-prijzen te winnen zijn: www.facebook.nl/malibunederland.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.