Recensie: Maak indruk op je kinderen, Claudette Halkes, Annemarieke Piers en Gerard Janssen

Bestseller van Uitgeverij Snor. Nu al bijna 15.000 verkocht! Met dit door Maartje Kuiper rijk geïllustreerd inspiratieboek bomvol handige tips en technieken maak je een verpletterende indruk op je kinderen. Van vuurmaken tot jongleren en praten met duiven en apen.

Door het boek bladeren? Kijk op de site van Uitgeverij Snor bij ‘filmpjes’ voor een ‘inside view’. Op deze site vind je filmpjes en cursussen die soms te maken hebben met dit boek, en soms met de andere boeken. Maar dat geeft niks, want indruk maken kan je met alles op deze site eigenlijk wel.

Maak indruk op je kinderen is een leerzaam boek dat je in staat zal stellen om dingen te doen die je nooit voor mogelijk had gehouden. En dat alles om indruk te maken op (je) kinderen. Want welk kind zal niet onder de indruk zijn van iemand die met dieren kan praten, kan goochelen, vuurspuwend of alles weet over het ontstaan van de wereld? Ook bekende Nederlanders, zoals Loes Lucas en Ome Willen vertellen hoe je volgens hen inruk kunt maken op kinderen. Het is een geweldig boek om te lezen, en waar je bovendien nog wat van kunt opsteken ook! Het is heerlijk vlot vormgegeven in de typische stijl van Uitgeverij Snor, leest heerlijk weg en biedt interessante informatie. Over een heleboel dingen net genoeg, zogezegd. En natuurlijk brengt het boek je zaken bij die je altijd al had willen weten of kunnen. Het is een droom die eindelijk uitkomt.

Als bonus krijg je dan ook nog het onmetelijke respect en aanzien van je kind: mijn papa? Die kan en weet alles! En daar doe je het dan allemaal voor, als ouder…

Maak indruk op je kinderen,
Uitgeverij Snor, februari 2010, 144 pagina’s, hardcover.
Prijs: 16,95 euro. ISBN: 9789081091725

Dit boek bij: Uitgeverij Snor

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.