logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Luister naar je innerlijke godin


luister-naar-je-innerlijke-godin-9789045203799-voorkant

De boekenserie 50 tinten grijs heeft de wereld op z’n kop gezet. Of beter: met de neus naar bondage en SM, wat in het boek de absolute boventoon voert. Er zijn naar aanleiding van deze spannende en zinnenprikkelende boeken heel wat nieuwe boeken en producten verschenen. Sexwinkels vieren hoogtij (er zijn zelfs speciale ’50-tinten-grijs-pakketten te koop bij sommige shops) en boeken over BDSM komen als paddenstoelen uit te grond. Zoals dit boek: Luister naar je innerlijke godin, dat in een sensueel uitgevoerde hardcover geleverd wordt.

Het boek is een introductie in de wereld van (softe) BDSM. Met een nadruk op het softe, want het boek vertelt je vooral over de hulpmiddelen en technieken die met de sexstijl te maken hebben, uitgaand van de absolute basis. In lekentaal dus, met per discipline een aantal stappen waarmee je kunt onderzoeken hoe ver je (en je partner) wilt gaan. Daarmee is het een leuk en spannend boekje voor iedereen die zijn of haar seksleven wat spannender wil maken. Een flinke nadruk daarbij licht op de ‘3V’s’: veiligheid, verstand en vrijwilligheid. Er wordt een bijzonder grote nadruk gelegd op het gevoel dat je bij BDSM kunt ervaren, en dat je daar vooral  heel voorzichtig mee moet zijn. Een boekje met tips, technieken, voorwerpen, en veel waarschuwingen dus, zodat je op een veilige en verstandige manier kunt ervaren waar (onder andere) EL James over schreef. Leuk en interessant kunnen de films en boeken zijn die eerder over BDSM zijn gemaakt. Ook vind je handige internetadressen en organisaties waar je met vragen en informatie terecht kunt.

Luister naar je innerlijke godin
Karakter Uitgevers, november 2012, 144 pagina’s, hardcover.
Prijs: 15 euro. ISBN: 9789045203799


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.