Recensie: Lovechock – happiness inside

Lovechock is met liefde handgemaakt van de beste cacao uit Ecuador. Door de koude maling zit Lovechock supervol met anti-oxidanten en ‘lovechemicals’, stofjes waar je je vrolijk en liefdevol door voelt. Daarbij worden de vrolijk verpakte reepjes geholpen door een natuurlijke en milieubewuste uitstraling. De reepjes zitten verpakt in een mooi ogend kartonnen hoesje, dat eenmaal opengeklapt een ontzettend vrolijk en uitbundig zuid-Amerikaans motief bevat. Echt heel erg leuk.

Een waarschuwing is echter op zijn plaats: wij zijn langzaamaan gewend geraakt aan zoete, vettige chocolade, die eerder te maken heeft met het vullen van een zoet gaatje dan met het eten van chocolade. Een eerste hap van deze repen kan dan nogal ontnuchterend werken: de repen zijn gemaakt van een heel andere kwaliteit dan een supermarktreep. Ze smelten niet in je hand (super pluspunt) en zijn korreliger van structuur. Ook zijn ze veel machtiger dan een standaard chocoladereep. De intense smaak van chocolade maakt snel deel van je, en wordt daarbij ondersteunt door stukjes vrucht of noot, afhankelijk van je keuze. Deze zijn niet overheersend: wij mochten Almond/Fig en Pineapple/Inca proeven, en hoewel beide repen duidelijk anders smaakten, was de pure chocoladesmaak nog steeds de leidende draad. Lovechock is een chocoladereep voor de échte chocoladefans, of voor iedereen die eens wil proeven hoe chocolade ooit bedoeld is.

Lovechock
Prijs: vanaf 2,99 euro

Voor meer informatie en de verkooppunten kijk je op: Lovechock website
http://www.lovechock.nl/

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

3 reacties op “Recensie: Lovechock – happiness inside”

  1. […] van alledag vergeet je de mensen om je heen wel eens te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn. Lovechock wil inspireren om deze belangrijke boodschap wat vaker te delen. De chocolademakers van Lovechock […]

  2. LeukeSuggesties

    […] vanille, krachtige cacao, superfruit moerbei en knapperige quinoa: dat zijn de ingrediënten van Lovechock’s nieuwste goddelijke smaak Mulberry/Vanilla. Een hartverwarmende chocolade met tonen van toffee […]

  3. H. P. avatar
    H. P.

    wat een merkwaardig bericht met spelfoutje erbij…Echter wel de moeite waard die chocolade.

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.