logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Logische puzzels, Usborne activiteitenkaarten

logische puzzels

Het is altijd leuk om te puzzelen, zorg daarom dat je altijd iets bij de hand hebt om die verloren minuten door te komen! De Usborne activiteitenkaarten zijn een ontzettend leuke manier om altijd een breinbrekertje bij de hand te hebben. Ze bestaan uit 75 opdrachtkaarten, waar je met een speciale stift op kunt schrijven. Het voordeel van die stift in combinatie met de kaarten is, dat je de inkt gewoon met een tissue kunt uitvegen! Let wel – dat kan ook met je handen, maar dan heb je zwarte handen – da’s dus even opletten geblazen!

De logische puzzels in dit spellendoosje zijn lekker divers, en vragen veel van je logische denkvermogen. Zo moet je oorzaak-gevolg denken, je ruimtelijke inzicht vertonen, en getallenreeksen afmaken. Lekker rekenen, tellen, combineren, vergelijken en tekenen geblazen! Superleuk en knap lastig, als je het mij vraagt, maar wel een erg goede oefening om je grijze massa goed in beweging te houden!

Bovendien is het kaartensetje netjes verpakt in een doosje. Daardoor kun je hem makkelijk meenemen, en raak je geen kaartje kwijt. Wil je weten of je de puzzels goed hebt opgelost? Achterin het doosje zitten een aantal antwoordkaartjes. Je mag natuurlijk niet spieken, maar het is wel fijn om te kunnen zien of je de antwoorden goed had!

Logische puzzels, Usborne activiteitenkaarten
Usborne, juni 2012, 90 opdrachten.
Prijs: 8 euro. Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9781409548355


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.