logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lilliputiens, educatief speelgoed voor baby’s en peuters


IMG_5283

Het merk Lilliputiens is niet heel erg bekend in Nederland. Het merk is vooral te koop in kleinere winkeltjes, maar ook online op winkelketens als BOL.com. En wat mij betreft komt daar verandering in, want de educatieve poppen van Lilliputiens zijn echt te gek! Je moet ze gewoon zien en voelen om te weten hoe super ze zijn. De poppen zijn heel creatief en vooral vrolijk vormgegeven. Zo mochten wij al eerder een Lilliputiens handpop recenseren. Er blijven ook steeds nieuwe figuren bij komen. Op de gezellige boerderij van Lilliputiens is een kuiken geboren: Lilliputiens John de Haan. Een prachtig hanenkuiken die op slag verliefd werd Ophélie, één van de eerste Lilliputiens karakters. Zij kreeg speciaal voor de geboorte van John een nieuw charmant jurkje in verenprint aangemeten. Het duo ligt dit voorjaar in de winkels. Klaar om baby’s en dreumesen educatief uit te dagen.

JOHN: HOUDT VAN ACTIE EN STIMULEERT DE ONTWIKKELING

De haan John is het nieuwste personage in de Lilliputiens familie. Dit voorjaar verschijnt hij voor het eerst als educatief actiespeelgoed. Kinderen kunnen er op heel veel verschillende manieren mee spelen. Allereerst zijn er in zijn staartveren allerlei verrassingen verborgen, zoals knisperdoekjes, rammelaartjes en verschillende stofjes. Verstopt tussen de veren vind je een klein, lief vosje en een spiegeltje. Ook zit er een konijntje verborgen tussen de veren waaraan getrokken kan worden, waarna hij met een trillend geluidje weer naar zijn plekje kruipt. Heel erg leuk! Onder zijn uitschuifbare poten hangt een piepend ei en een bijtring met nopjes. Samen met zijn zachte kam en corduroy jasje zorgt dit voor zintuigen-prikkelend en ontwikkeling-stimulerend speelgoed. Aan het zachte, knuffelbare hoofd van John zijn twee touwtjes te vinden, waarmee je hem kunt ophangen aan een box, bedje of autostoeltje. Lilliputiens John de haan biedt meer dan genoeg ontdekkingsmogelijkheden voor baby’s en peuters. Ze zullen zich er uren mee kunnen vermaken!

Informatie

John, Lilliputiens
Prijs: 29,99 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.