logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Leuke Ecotronic knijpkat zaklamp in dierenvorm

Deze superleuke kinderzaklamp is er in vier verschillende modellen: tijger, panda, pinguin en aap. Het mooie aan deze zaklamp is echter, dat je nooit zonder energie komt te zitten: blijkt de batterij leeg te zijn, dan kun je hem eenvoudig en snel weer nieuw leven inblazen door een aantal keer in de hendel te knijpen. Jazeker, de zaklamp maakt gebruik van het in vergetelheid geraakte knijpkatsysteem! Onmogelijk maar waar: een aloud systeem dat energiezuinig en besparend werkt is weer terug! In de knijpkat zit echter een degelijke accu, waardoor de zaklamp na oplaten altijd gereed is voor gebruik.

Handig voor kinderen: aand e zaklamp zit een polsbandje, zodat ze hem nooit kwijt kunnen raken als ze hem gebruiken. Met een schuifknopje aan de zijkant kunnen ze hem eenvoudig aan-en uitzetten, waarna een krachtige en heldere lichtbundel de donkere ruimte in zal schijnen. Dit dakzij een krachtige LED-lamp, met een brandduur van ongeveer 100.000 uur. Dat is wel een tijd waar de meeste kinderen mee vooruit kunnen! Aan dezelfde zijkant waar ook de aan-uitknop geplaatst is vinden we een ander schuifje, waarmee de hendel naar buiten springt. Deze is redelijk groot: kleinere kinderen zullen wellicht moeite hebben de zaklamp inclusief de hendel te bedienen, maar als ouder moet je ook wat te doen hebben zo nu en dan, nietwaar? Als kinderen ouder worden zal het zeker geen probleem zijn hem te bedienen. De hendel is makkelijk te bedienen, en er kan natuurlijk vrij weinig misgaan met zo’n product. Zo kun je ze bovendien lekker laten spelen met de zaklamp, zonder bezorgd te hoeven zijn over het verbruik van de zaklamp. Lekker experimenteren in het donker!

Ecotronic knijpkat dierenfiguren
Prijs: 6,99 euro


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.